Gastenboek

Hier vindt u een gastenboek, alwaar u de ervaringen kan lezen van anderen die bij mij een massage hebben ervaren. Dit gastenboek is net als deze website actief sinds januari 2011.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 2=

(21)
>
(21) Janita
Mon, 23 May 2016 16:46:46 +0000
email

Voor het eerst van mijn leven heb ik een massage gehad en ik vond het een hele belevenis. Bij binnenkomst is de ruimte heerlijk warm en staat de thee klaar. Na een gesprekje begint de massage met zacht wiegen, wat een heerlijke ontspanning geeft. Daarna masseert Nicky met vaardige handen, soms stevig, dan weer wat zachter. Tot slot volgt een zeer ontspannende hoofdmassage. Nicky, ik kom graag weer eens bij je langs voor een heerlijke massage! Lieve groet, Janita

(20) Nynke
Wed, 16 December 2015 21:11:01 +0000
email

Gisteren een heerlijke massage gehad van Nicky. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en wisselt ontspannen massage af met wat steviger masseren. Als ik opnieuw op Vlieland ben kom ik zeker terug!

(19) Lucia
Wed, 2 December 2015 15:56:28 +0000
email

Lieve Nicky,
Voor het eerst in mijn leven een massage gehad en wat voor een massage; ik ben gelijk verkocht.
Het was heerlijk ontspannend (en wat was ik daar aan toe....)en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Het heeft me erg goed gedaan.
Als ik de volgende keer een midweek op Vlieland ben dan zal ik niet aarzelen om weer een afspraak met je te maken. Je neemt alle tijd voor de behandeling en ook het praatje vooraf en aansluitend (om weer even met beide benen op de grond te komen......) was zonder tijdsdruk en gezellig.
Dank je wel en graag tot een volgende keer.

(18) Connie
Mon, 9 November 2015 09:30:53 +0000
email

Het was een aangename en bijzondere ervaring. Van Nicky heb ik een van de te weinige massages gehad waar ik echt zeer ontspannen vandaag ben gekomen. Eerst een heel mooi gesprek, een heerlijke massage.... echt een aanrader!
De volgende keer dat ik naar Vlieland ga, bel ik Nicky weer!

(17) Veronique
Thu, 17 October 2013 16:27:15 +0000
email

Lieve Nicky,
Dankjewel voor de heerlijke massage! Mijn hele lichaam is aangeraakt door de krachtige en ontspannende streken en grepen die je gebruikt en dat is een weldadige ervaring.
De sfeer is ontspannen en je neemt alle tijd. Ik kan dit iedereen aanraden.
Veel dank en succes met je parktijk!

(16) Fielle
Fri, 14 June 2013 22:41:59 +0000
email

Lieve Nicky,

Een paar dagen op Vlieland,
Nooit zal ik jou vergeten.
Wat een heerlijke en mooie massage, het was te voelen hoe jij van uit je hart, met zoveel liefde en aandacht er voor me was, dit moeten meer mensen weten, je bent geweldig, nogmaals bedankt.

sorry voor de late reactie
Lieve groetjes Corrie

(15) corrie linthorst
Tue, 28 May 2013 16:10:47 +0000
email

Lieve Nicky,

Een paar dagen op Vlieland,
Nooit zal ik jou vergeten.
Wat een heerlijke en mooie massage, het was te voelen hoe jij van uit je hart, met zoveel liefde en aandacht er voor me was, dit moeten meer mensen weten, je bent geweldig, nogmaals bedankt.

sorry voor de late reactie
Lieve groetjes Corrie

(14) Wim
Sun, 10 February 2013 11:54:45 +0000
email

Aanraken, aangeraakt en geraakt worden. Zeggen deze woorden eigenlijk niet alles?

Zo nu en dan sta ik mijzelf een massage toe, meestal tijdens een bezoek aan een sauna. Even tot jezelf komen in een soms overweldigende wereld. Deze keer stond de massage op zichzelf. Wat een ervaring! Een bijzondere ontmoeting op een bijzonder eiland.

Bij Nicky Matser voelt men zich al tijdens de eerste kennismaking veilig en geborgen. Dat gevoel neemt alleen maar toe tijdens de aansluitende behandeling. Iedere aanraking, elke handeling. Oprechte aandacht. Nu eens zachtaardig en ontwapenend, dan weer krachtig en fel. Telkens intens. Telkens vol overgave.

De tijdsklok is behoorlijk overschreden; iets wat ik alleen maar heb kunnen waarderen.

Dankjewel; wellicht tot een volgende keer!

(13) Nona Arojan
Sun, 24 June 2012 20:43:51 +0000
email

Heerlijke massage gehad bij Nicky! Een echte aanrader voor de eilandgast die niet alleen mentaal, maar ook lichamelijk tot een totale ontspanning wil komen.

(12) chiel
Sat, 21 April 2012 19:17:33 +0000
email

Een paar dagen Vlieland om uit te waaien en bij te komen, lekker in mijn eentje.
Met als cadeau voor mezelf een uitgebreide ontspannen massage.
Nicky woont en werkt in een verborgen hoekje, de verrassing is des te groter. Misschien is ze (nog) wel het best bewaarde geheim van Vlieland?
Een warme ontvangst, kopje thee en persoonlijk gesprek, in een heerlijk verwarmde ruimte met mooie kleuren en muziek.
En dan aan de slag.
De warme olie vloeit weldadig over het lijf, de handen van Nicky gaan rond. Ik kan merken dat ze gewend is de handen uit de mouwen te steken. Stevige grepen wisselt ze moeiteloos af met subtiele kleine bewegingen. Ze is qua technieken van vele markten thuis.
Langzaam zak ik weg in diepe ontspanning, wegdrijvend op de muziek, geen besef van de tijd.
En wat heerlijk dat alles gaat in woordeloze stilte.
Je voelt de aandacht van Nicky, ze werkt zorgvuldig, handen met hart verbonden.
Na 2 uur loop ik weer door de bossen van Vlieland, geolied, ontspannen, verfrist en dankbaar dat ik dit geschenk op Vlieland vond.
Ik wens Nicky een mooie toekomst met fijne klanten.

>